Topluma Hizmet Uygulamaları 1. Paylaşım Günleri

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, 27 Ekim 2017 tarihinde Darüşşafaka Cemiyeti Kurumsal İletişim Birimi Uzmanı Bahar Paykoç'un konuşmacı olduğu Topluma Hizmet Uygulamaları 1. Paylaşım Günleri etkinliğini gerçekleştirdi.

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, 27 Ekim 2017 tarihinde Topluma Hizmet Uygulamaları 1. Paylaşım Günleri etkinliğini düzenledi.

Darüşşafaka Cemiyeti Kurumsal İletişim Birimi Uzmanı Bahar Paykoç, Doç. Dr. Feyza Doyran moderatörlüğünde ''Eğitimde Fırsat Eşitliği'' ni konu alan farkındalık amaçlı bir sunum gerçekleştirdi.

Rehber öğretmen adaylarının topluma hizmet uygulamalarındaki yeri üzerine paylaşımlar yapıldı.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 07/30/2019 - 17:23