2023-2024 GÜZ DÖNEMİ VİZE MAZERET SINAVLARI

Sınav çakışması, öğrenci görevlendirmesi ve istirahat raporu gibi nedenlerle vize sınavına giremeyen öğrenciler için vize mazeret sınavları gerçekleştirilecektir. “İstanbul Kültür Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği”nde mazeret sınavının yapılabileceği haklı ve geçerli nedenler 26.maddede açıklanmıştır. Bu doğrultuda öğrencilerin mazeret sınavı dilekçelerini ve mazeretlerine ilişkin belgelerini en geç 24.11.2023 Cuma gününe kadar d.varol@iku.edu.tr mail adresine iletmeleri gerekmektedir. Sınav çakışması nedeniyle mazeret talep eden öğrenciler Orion Sistemi’ nden aldıkları çakışmayı gösteren ekran görüntüsünü, istirahat raporu ve diğer sebeplerle sınava giremeyen öğrenciler ise raporlarını dilekçe ekine eklemelidir. Bilgilerinize sunarız.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 11/21/2023 - 13:55