Bölüm Oryantasyon Programı

2022-2023 Akademik Yılı'nda Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı'na başlayacak birinci sınıf öğrencilerine yönelik 05 Ekim 2022 Çarşamba günü 15.00-17.00 saatleri arasında Basın Ekspres yerleşkesi Z-05 dersliğinde Bölüm Oryantasyon Programı düzenlenecek. Bölüm Oryantasyon Programı, yeni öğrencilerimize temel konularda bilgi aktarımında bulunmak ve öğrencilerimizin üniversite yaşamlarının ilk anından mezun oldukları güne kadar, hatta mezun olduktan sonra da yaşamlarında bir destek olarak bulunmayı kapsamaktadır. Bölüm Oryantasyon Programının amacı, yeni öğrencilerimizi üniversite yaşamıyla tanıştırmak, onların üniversite yaşamına uyum sürecini kolaylaştırmak, katıldıkları yeni ortamı tanıtmak ve birbirleriyle kaynaşma fırsatını sunmaktır.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 09/22/2022 - 12:46