Tekirdağ Okul Ziyareti

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Programı öğrencileri Tekirdağ Aydoğdu İlkokulu ve Tekirdağ / Süleymanpaşa 13 Kasım Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Öğrencileri, öğretmenleri ve bir sistem olarak okulu bizzat yerinde görmek, öğretmenlerle fikir alışverişi yapmak ve onların deneyimlerini kendi ağızlarından dinlemek, farklı bir okul kültürüyle tanışmak, gerçek bir okul havasını soluyup bir gün boyunca öğrencilerle zaman geçirmek, geleceğin öğretmen adayı olan öğrencilerimiz için unutulmaz bir deneyimdi.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 05/23/2018 - 13:04